dimarts, 11 de desembre del 2012

Amb bons amics tot és millor

Aquest cap de setmana va ser molt entretingut. Cinc dies de festa que han donat per molt i, com no, per anar a bons restaurants.

Divendres vaig sortir amb la meva amiga Silvia a celebrar el seu aniversari. I vam decidir a anar al Restaurant Vintages.


Es tracta d'un petit local, situal al Carrer Cort Reial, 15, i es defineix a si mateix com a "menjars i vins fins". I això és el que trobem.




Per començar us aconsello que, si voleu provar-lo, reserveu prèviament, ja que la capacitat del local (unes 25 persones) fa que s'empleni desseguida.



La carta consta d'amanides, platets creatius i algunes postres, ideal per compartir i degustar vàries opcions. Fora de carta sempre tenen alguns plats del dia. Els preus oscil.len entre els 8 i 13 euros.

Vam triar una amanida de bolets i fruits vermells, raviolis de butifarra de perol i carabassa, i peu de porc desossat i farcit de confit d'ànec.






La carta de vins és el més extens del local, ja que tenen vocació de vinoteca (i de fet podem veure una gran exposició a la vista del client). Gran varietat de vins d'arreu del mon (frança, xile, austràlia...)




Com que no tenien cap ampolla en fred del que vàrem triar, ens vàrem deixar aconsellar per la cambrera (molt simpàtica). Ens va parlar d'un vi "biodinàmic", que en les seves paraules és un vi fet en base a les fases de la lluna i altres coses així (la veritat és que jo era la primera vegada que ho sentia).

Es un vi blanc francès, amb una acidesa semblant a la varietat "verdejo", i amb un preu molt correcte.




L'àpat va estar molt bé, encara que no el vam poder acabar com a mi m'agrada, és a dir, amb un bon cafè, ja que no en serveixen. Un inconvenient per mi, encara que no farà que deixi de tornar-hi a provar la resta de la seva carta algun altre dia. Però un detall que des d'aquí els suggerim que podrien canviar perquè la seva proposta gastronòmica fos rodona.



Va ser una gran nit, tant pel menjar com per la companyia, i us recomano que el proveu ja que, per un preu assequible, podreu tenir una cuina d'autor feta amb imaginació i bon gust.

5 comentaris:

  1. Felicitats per començar el blog. I més si és en català, la gent tenen por de menys audiència.

    Jo vaig començar-lo com un joc aviat farà 4 anys i ara ja sembla la "Rambla"...:).

    Sort i endevant...!.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies Ricard, també per seguir-me. Feie temps que em ballava pel cap. Espero donar-li continuitat i agafar-li la pràctica, perquè encara vaig molt peix :-)

      Elimina
  2. Desde hoy teneis una nueva seguidora! Espero que también sigais el mio :-) Estaré atenta a vuestras nuevas entradas, pinta muy bien!

    ResponElimina
  3. El Vintages és un dels meus restaurants predilectes: el servei és molt atent, la carta és variada i sempre tenes sorpreses amb els vins! Molt recomenable el restaurant i molt interessant el blog!! Apuntat !!

    ResponElimina
  4. Gràcies Eva per interactuar:-) (veig que m'has trobat, eh?)

    ResponElimina